Formular de inscriere reprezentant Oriflame

Devenind Reprezentant Oriflame ai beneficii chiar din prima zi: primesti reducere de pana la 40% pentru produsele pe care le comanzi si produse cadou la inscriere.
Completeaza formularul de inscriere Oriflame si te vom contacta in maxim 48H pentru a-ti oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a incepe.
Catalogul Oriflame il vei primi gratuit prin posta!

Informatiile culese, identitatea si datele de contact ale aplicantilor vor fi folosite de administratorul website-ului www.orifonline.ro in vederea contactarii acestora pentru inscrierea in structura de vanzari directe Oriflame si pentru a-i informa cu privire la activitatea ce o vor desfasura in structura de vanzari directe Oriflame si nu vor fi sub nici o forma facute publice, administratorii website-ului luandu-si angajamentul ca vor pastra confidentialitatea identitatii fiecarei persoane care viziteaza website-ul www.orifonline.ro si a comunicarii acesteia cu administratorii.

Prin completarea de catre tine a informatiilor cu caracter personal, ti-ai exprimat consimtamantul tau expres si neechivoc pentru ca datele tale personale sa intre in baza de date a www.orifonline.ro. Refuzul tau determina imposibilitatea de a raspunde solicitarii de inscriere in structura de vanzari directe Oriflame.

Acesta este site-ul unui consultant Oriflame independent. Sursa informatiilor si imaginilor este site-ul oriflame.ro, acestea fiind utilizate in scopul devoltarii structurii de vanzari directe.


sursa foto: oriflame.ro