Termeni si conditii

În scopul Regulamentului general european privind protectia datelor (GDPR), aplicabil de la 25 mai 2018, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, navigarea pe site-ul orifonline.ro, urmata de completarea datelor personale in formularul pentru inscrierea consultantilor Oriflame echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor descrisi mai jos si in Politica de confidentialitate pe care o puteti accesa aici.

1. Website-ul
Website-ul orifonline.ro este administrat de un consultant Oriflame independent, partener inregistrat al SC Cosmetics Oriflame Romania SRL, companie de vanzari directe de produse cosmetice.
Scopul acestui website este acela de a oferi celor interesati informatii despre activitatea unui consultant Oriflame si beneficiile pe care acestia le pot avea in calitate de client direct Oriflame.
De asemenea, inregistrarea unei persoane noi in reteaua de vanzari directe Oriflame se face prin intermediul unei recomandari din partea unui consultant inregistrat care ii devine „Sponsor” – acesta este motivul pentru care va punem la dispozitie expertiza si suportul nostru pentru desfasurarea acestei activitati.

Acest website poate promova produsele si ofertele Oriflame, insa nu reprezinta pozitia oficiala a Oriflame. Informatiile sunt preluate si actualizate in concordanta cu ofertele publicate pe site-ul oficial Oriflame.

2. Utilizatorii website-ului
Acest website se adreseaza persoanelor care doresc sa afle informatii despre activitatea de consultant Oriflame si a promotiilor si ofertelor disponibile.

Prin completarea Formularului de inscriere, va exprimati consimtamantul cu Termenii si conditiile prezente si cu Politica de confidentialitate, in vederea contactarii Dv si inregistrarii in reteaua de vanzari directe a SC Cosmetics Oriflame Romania SRL. Dupa inregistrarea Dv. in reteaua de vanzari directe Oriflame, va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialiate ale companiei Oriflame Cosmetics Romania SRL, pe care ii regasiti aici.

Pentru folosirea in bune conditii a Website-ului, utilizatorul are obligația de a citi cu atentie si de a respecta Termenii si Conditiile, precum si orice alte politici relevante ale Website-ului, asa cum acestea sunt afisate pe Website sau asa cum vor fi notificate utilizatorului la un anumit moment.

3. Politica de confidentialiate
Va rugam sa consultati aici politica de confidentialitate.

4. Acceptarea termenelor si conditiilor

Prin accesarea si utilizarea Website-ului, utilizatorul ia la cunostinta de si accepta prezentele Termene si Conditii, precum și celelalte politici relevante pentru Website, inclusiv Politica de confidentialitate.

Acest website este administrat de un consultant Oriflame independent, iar sursa imaginilor si informatiilor este website-ul oriflame.ro .