Politica de confidentialitate


Noi, ca administratori ai Website-ului orifonline.ro, suntem dedicaţi să protejăm şi să respectăm viaţa Dvs. privată.

Prezenta Politică privind respectarea vieţii private, împreună cu Termenii si conditiile de Utilizare a Website-ului nostru stabilesc fundamentul în baza căruia orice date personale pe care le colectăm de la Dvs. sau despre Dvs., sau pe care ni le furnizaţi, vor fi prelucrate de noi. Vă rugăm să citiţi cu atenţie cele ce urmează, pentru a înţelege practicile noastre referitoare la datele Dvs. personale şi la modul în care le vom trata. Prin furnizarea datelor Dvs. în cuprinsul Formularului de înregistrare (CAF), fie electronic pe orifonline.ro, fie pe suport fizic, Dvs. acceptaţi şi vă exprimaţi consimţământul asupra practicilor descrise în prezenta Politică privind respectarea vieţii private.

În scopul legii aplicabile, inclusiv Regulamentul general de protecție a datelor 2016/ 679 („GDPR”) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, navigarea pe site-ul orifonline.ro, urmata de completarea datelor personale in formularul pentru inscrierea consultantilor Oriflame echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice utilizator.

1. Scopul colectarii datelor
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, orifonline.ro are obligatia de a prelucra  datele personale furnizate de utilizatori in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Informatiile culese, identitatea si datele de contact ale aplicantilor vor fi folosite de administratorul website-ului orifonline.ro in vederea contactarii acestora pentru inscrierea in structura de vanzari directe a SC Cosmetics Oriflame Romania SRL si pentru a-i informa cu privire la activitatea ce o vor desfasura in structura de vanzari directe Oriflame. Toate informatiile au caracter confidential si nu vor fi sub nici o forma facute publice, administratorii website-ului luandu-si angajamentul ca vor pastra confidentialitatea identitatii fiecarei persoane care viziteaza website-ul orifonline.ro si a comunicarii acesteia cu administratorii.

Prin completarea de catre Dv. a informatiilor cu caracter personal, va exprimati consimtamantul expres si neechivoc pentru ca datele Dv. personale sa intre in baza de date a orifonline.ro. Refuzul dvs. poate determina imposibilitatea de a raspunde solicitarii de inscriere in structura de vanzari directe Oriflame.

Motivul colectarii datelor cu caracter personal este pentru a raspunde solicitarilor Dv. sau pentru a va transmite materiale informative prin e-mail, SMS, Posta Romana, Curierat, etc. Noi nu solicitam nicio informatie personala de identificare a Dv., cu exceptia celei de care avem nevoie în mod special pentru a va pune în contact cu un Consultant Oriflame sau pentru a va inscrie in reteaua de vanzari directe Oriflame .

De asemenea, numai ca urmare a solicitarii Dv. directe de inscriere in reteaua de vanzari directe Oriflame, prin completarea Formularului de inscriere, datele Dv. personale si datele de contact vor fi transmise catre SC Cosmetics Oriflame Romania SRL.

2. Drepturile utilizatorilor

  • Utilizatorilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv:
  • dreptul de informare
  • dreptul de acces la date
  • dreptul de interventie
  • dreptul de opozitie
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale.
  • Utilizatorii au dreptul de a solicita modificarea, stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. 
  • Utilizatorii pot solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre orifonline.ro pe adresa mail contact@orifonline.ro .

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la: contact@orifonline.ro .

3. Cookies

Website-ul nostru utilizează cookies (mici fişiere plasate pe hard drive-urile utilizatorilor website-ului) pentru a vă distinge de alţi utilizatori ai website-ului nostru. Acestea ne ajută să vă asigurăm o bună experienţă cu ocazia navigării pe website-ul nostru, şi totodată ne ajută să ne îmbunătăţim site-ul. Noi utilizăm aceşti „cookies” în scopul analizării fluxului de informaţii; personalizării serviciilor, conţinutului şi reclamelor; măsurării eficienţei promoţionale; şi promovării încrederii şi securităţii.

Acesti cookies nu colectează informaţii ce identifică utilizatorii, ci doar informaţii mai generale, precum modul în care utilizatorii ajung la şi utilizează website-ul, ori locaţia generală a utilizatorului.

Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji, insa cu ajutorul cookieurilor:

  • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
  • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
  • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
  • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.
  • Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
  • Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.
  • Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cum puteti dezactiva cookies:
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

Google Analytics

Utilizăm Google Analytics pentru a înțelege modul în care vizitatorii interacționează cu website-ul nostru. Aceasta înseamnă că atunci când vizitați site-ul web, browser-ul dumneavoastră trimite automat anumite informații către Google. Aceasta include, de exemplu, adresa web a paginii pe care o vizitați și adresa IP. Veți găsi detalii despre modul în care tehnologia Google colectează și procesează date accesând acest link: https://www.google.com/policies/privacy/partners/. Dacă nu doriți ca Google Analytics să fie utilizat în browserul dumneavoastră, puteți să instalați add-onul browser-ului Google Analytics. Puteți afla mai multe despre politica de confidențialitate Google Analytics și Google aici.