Oriflame este compania nr.1 in industria de beauty cu vanzare directa din Europa, avand peste 3 milioane de consultanti in peste 60 de tari.

Peste 100 de oameni de stiinta lucreaza la Centrul de Cercetare si Dezvoltare Oriflame, creand produse inovatoare in fiecare zi.

Fiind o companie suedeza, s-a folosit de la inceput de ingrediente naturale pentru produse, iar astazi ne este oferit conceptul Beauty by Sweden.

In parteneriat cu organizatia Salvati Copiii, Oriflame Romania a contribuit la dotarea catorva maternitati din spitale de stat cu incubatoare si echipamente medicale performante pentru salvarea noilor nascuti.

Este un brand construit pe incredere si produse de inalta calitate – o punte peste timp si trenduri. Ambasadorii Oriflame sunt Alina Eremia, Feli Donose si Catalina Ponor. Alatura-te si tu unei comunitati minunate folosind formularul de inscriere Oriflame.

Nou – Parfumul Joyce

  • Joyce Jade – Orhidee Vesela. Floral-fructat-verde, mar verde, orhidee salbatica, lemn de santal. Captivanta, de o originalitate fermecatoare, floarea de orhidee salbatica este sursa de inspiratie pentru crearea acestui pafum efervescent si plin de veselie. Pe masura ce iti dezvaluie frumusetea solara, elibereaza aroma vesela a zilelor insorite si a unei vieti pline de culoare. Cald, liber si energizant!
  • Joyce Rose – Ylang Seducator. Oriental-floral, migfale, ulei de ylang ylang din Madagascar, vanilie. Exotica floare din arborele ylang ylang, cu aroma sa florala intensa si frumusetea unica, a fost sursa de inspiratie pentru crearea acestui parfum. De o feminitate exceptionala, cu o dulceata incantatoare si atat de irezistibila – aproape ca provoaca dependenta, uleiul de ylang ylang din Madagascar confera parfumului voluptate si fatete texturate, seducatoare.. Divin!