Calciul si Vitamina D sunt nutrienti esentiali necesari pentru sanatatea oaselor, in toate etapele vietii. Organismul nostru nu produce calciu, de aceea ne bazam 100% pe alimentatie, iar uneori poate fi dificil sa obtinem cantitatea optima in fiecare zi.

Calciu marin si Vitamina D cu Aquamin este o sursa 100% naturala de calciu. O cale simpla de a obtine minerale vitale de care au nevoie oasele tale, astfel incat sa te bucuri de viata si sa iti urmezi planurile pe termen lung cu incredere.

4 Ingrediente Wellness Pentru Oase Puternice

  • Miscare – exercitiile fizice contribuie la o mai buna rezistenta a oaselor
  • Alimentatie echilibrata – pentru oase puternice si pentru o stare de bine in general, incepe cu o alimentatie sanatoasa echilibrata, care sa contina o multime de ingrediente bogate in calciu
  • Timp petrecut in aer liber – indiferent cate alimente bogate in calciu consumi in fiecare zi, ai nevoie si de vitamina D pentru ca organismul sa il poata absorbi. Cea mai buna sursa de vitamina D este soarele.
  • Suplimente – Calciul marin & vitamina D este o cale simpla de a-ti completa doza zilnica necesara de calciu, pentru sanatatea oaselor si pentru a preveni fragilizarea acestora la o varsta inaintata.

Incepe astazi un stil de viata activ si sanatos completant aici formularul de inscriere Oriflame.