livrare oriflame gargus

Incepând cu 01.10.2014, livrarea comenzilor va fi efectuată prin firma de curierat CARGUS. Găseşti mai jos toate detaliile privind livrările la domiciliu, la sediile şi centrele de ridicare colete Oriflame (PUP):

Livrarea coletului la domiciliu:

Taxa de livrare:

Taxa de livrare a coletelor la domiciliu rămâne neschimbată (doar 7 lei).

Timpul de livrare:

Majoritatea clienţilor vor primi coletele în maximum 48 de ore, în funcţie de momentul plasării comenzii (înainte de 11:59 sau după ora 12:00) şi al preluării acesteia de către agentul Cargus. Pentru clienţii din localităţile cu kilometri exteriori, timpul de livrare este acum mult mai scurt. Aceştia vor primi comezile în maximum 72 de ore.
În plus, sâmbăta se vor face livrări în marile oraşe unde exista centre Cargus.

Urmărirea coletului:

Toţi clienţii Oriflame vor beneficia de o linie telefonică pusă la dispoziţie de Cargus, unde vor putea verifica statusul de livrare a coletului. Numărul special va fi comunicat în scurt timp. Statusul de livrare va putea fi verificat şi online pe www.cargus.ro, prin introducerea numărului notei de transport (NT) sau a documentului de transport. Atenţie! Cargus foloseste generic denumirea de “Nota de Transport” (NT) sau, document de transport, in loc de “Air waybill (AWB)”.

În cazul livrărilor la domiciliu, toţi clienţii vor primi un SMS cu detaliile expediţiei şi numărul agentului Cargus care va livra coletul. De aceea, este foarte important ca numărul de telefon să fie cel corect. El poate fi introdus/actualizat prin accesarea profilului de client – Log in => Setare Profil => Telefoane, iar tipul acestuia “Mobil”.

Livrarea coletului la sediile Oriflame şi centrele de ridicare colete din toată ţara:

Taxa de livrare:
În continuare, consultanţii pot ridica gratuit coletele de la sediile Oriflame şi de la centrele de ridicare colete din toată ţara. (PUP)

Timpul de livrare:
Livrările se vor face după programul obişnuit care poate fi găsit pe site-ul nostru în Info Campanie

Urmărirea coletului:
Toţi clienţii Oriflame care au ales să ridice coletul de la un centru Oriflame, pot verifica în acelaşi mod statusul de livrare a acestuia, sunând la numărul de telefon special creat de către Cargus sau online pe www.cargus.ro. Devino si tu reprezentant Oriflame pentru a beneficia de cele mai tari oferte!

 

Sursa informatiilor www.oriflame.ro