Viseaza cu ochii deschisi! In catalogul 10 Oriflame iti dezvaluie o epoca a elegantei, luxului si opulentei.

catalog oriflame c10

In acest decor fascinant, ea (imaginea Andreei Raicu pentru noul parfum Divine Idol) pluteste cu eleganta vaporoasa, fara rezerve. Domina cu o incredere indrazneata si osenzualitate hipnotica, eclipsand cu prezenta ei chiar si cea mai extravaganta incapere.

Este femeia Divine Idol! Eleganta, seducatoare, misterioasa, o diva! Parfumul ei acapareaza atentia cu inima sa maestuoasa de iris galben, purtandu-i admiratorii intr-o transa hipnotica de senzualitate rafinata. Este mai mult decat Divina, este un Idol! (Noul parfum Divine Idol poate fi achizitionat in C10 cu 49.99 lei).

catalog oriflame c10 2Armonia trasaturilor este unul dintre atributele unei dive. Trusa ta preferata pentru sprancene, acum sub brandul The ONE, iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a obtine sprancene perfect definite, cu o finisare naturala pentru un look impecabil (trusa pentru sprancene The ONE – 22.99 lei).

Incearca trendul cel mai prolific in materie de machiaj – rujurile stralucitoare in nuante indraznete. The ONE Intense Collection este o colectie de rujuri in culori remarcabile ce va adauga un nou reper in stilul tau de machiaj.

Speri sa captezi atentia unei dive? Poti incerca cu unul dintre spray-urile parfumate GO! Cool & Charming sau GO! Hot & Sexy (22.99 lei). Primul este reconfortant si fermecator, dezvaluindu-ti calitatile de gentleman urban, iar celalalt este sexy, plin de indrazneala.

catalog oriflame c10 1

Bucura-te de magia frumusetii si urmeaza-ti visurile cu incredere! Devino de astazi reprezentant Oriflame pentru visuri indraznete!

 

Sursa: Descopera noutatile din catalogul Oriflame C10.