Girl bag Oportunitate reprezentant OriflameOriflame s-a nascut cu visul de a oferi oamenilor posibilitatea de a-si schimba viata in bine – sa isi indeplineasca visurile. Astazi, acest vis ajuta milioane de oameni din intreaga lume sa aiba posibilitatea sa traiasca viata pe care si-o doresc.

Compania Oriflame a fost fondata in Suedia de doi frati – Robert si Jonas Af Jochnick si prietenul lor Bengt Hellsten. Acestia au decis atunci sa inceapa propria afacere si sa isi indeplineasca visul. Erau tineri, ambitiosi si, cel mai important, aveau visuri, la fel ca si noi, astazi.

Avand 45 de ani de experienta, compania Oriflame s-a dezvoltat si, in prezent, a devenit cea mai mare companie de produse cosmetice cu vanzare directa din Europa, avand peste 3.8 milioane de consultanti in intreaga lume si o cifra de afaceri anuala de peste 1.5 miliarde de euro.

Oriflame este in prezent un partener global si reprezentant Cosmetics al asociatiei profesionale de tenis pentru femei – WTA (World Tennis Association).
Fiind un brand global de succes, Oriflame a colaborat cu multe celebritati ca Monica Belluci sau Demi Moore. In Romania, imaginea Oriflame este in prezent binecunoscuta Andreea Raicu.

Chiar de la lansarea sa din 1967, Oriflame s-a dedicat unor practici care sa fie prietenoase atat cu oamenii, cat si cu mediul inconjurator. Compania foloseste ingrediente naturale si nu testeaza niciodata produsele pe animale; si-a asumat un angajament serios in respectarea mediului si a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea si a lansat foarte multe initiative menite sa reduca impactul activitatii asupra mediului inconjurator. Oriflame Foundation (Fundatia Oriflame) este noua initiativa a companiei prin care compania doreste sa rasplateasca comunitatile prin acordarea de ajutoare femeilor si copiilor care au nevoie. Avand o experienta si un succes de aproape 50 de ani, Oriflame ramane dedicata misiunii sale in a ajuta oamenii sa isi indeplineasca visurile

TU ce visuri ai? De ce sa nu profiti de aceasta oportunitate unica de a deveni reprezentant Orifame?

Raspunde cu DA fie si la una dintre urmatoarele intrebari, si inseamna ca esti una dintre cele mai potrivite persoane care TREBUIE sa devina Reprezentant Oriflame:

Vrei sa arati si sa te simiti din ce in ce mai bine?
Vrei un castig suplimentar sau o afacere fara riscuri?
Vrei sa ai mai mult timp pe care sa il iti poti petrece alaturi de cei dragi?
Iti doresti sa poti calatori in intreaga lume in conditii de 5 stele?
Oamenii incep afacerea Oriflame din diferite motive: unii vor doar sa arate si sa se simta foarte bine, bucurandu-se de fiecare clipa, iar altii vor sa castige mai multi bani. Alte persoane devin reprezentant Oriflame pentru ca isi doresc un program flexibil care sa le permita sa stea mai mult timp alaturi de familie si prieteni sau sa aiba independenta financiara si sa devina propriul sef.
Alte persoane care vor sa devina consultant Oriflame, poate din acelasi motiv ca si tine, o fac pentru a avea o VIATA LIBERA, cu impliniri si, de ce nu, lipsita de grija zilei de maine.

Ce fel de viata iti doresti? Care sunt visurile tale?

Oamenii spun ca viata noastra este rezultatul a cat de dispusi suntem sa ne indeplinim visurile. Noi suntem echipa Orifonline si facem parte din marea familie Oriflame tocmai pentru ca ne sustine, ne indruma si ne motiveaza in permanenta sa ne atingem visurile!
Ne dorim si te incurajam sa iti indeplinesti visurile! Devino de astazi reprezentant Oriflame!