111

Buongiorno! Porneste alaturi de noi intr-o calatorie La Dolce Vita in savuroasa Italie, unde iti traiesti fiecare clipa cu pasiune si te rasfeti cu cele mai rafinate lucruri!

Ofera-ti o dupa-amiaza tarzie de toamna mangaiata de razele soarelui pentru a te cufunda in atmosfera pitoreasca a acestui tinut, unde fantezia gusturilor si delectarea luxului este un mod de viata.

Frenezia piatetelor si portocalii infloriti te invita intr-o lume plina de pasiune, atitudine pura si rafinament, originalitate si extravaganta, pe care nicio alta destinatie nu ti le poate oferi. Toate acestea sunt ingrediente pe care Giordani Gold le transforma in surse de inspiratie pentru definirea unui stil de viata aparte, meraviglioso!

Oriflame iti dezvaluie in premiera in catalogul 14 pentru reprezentanti, el grande secreto al acestei toamne – cel mai luxos concept din istoria portofoliului sau, primul parfum in cea mai concentrata si persistenta forma a sa – Giordani Gold Essenza. Cu o concentratie mai mare si mai pura decat apa de parfum sau apa de toaleta, parfumul se simte mai intens si persista o perioada mai indelungata. Conceput in jurul notei Luxury Essenza a florilor de portocal, parfumul luminos Giordani Gold Essenza evoca povestea luxului autentic si a maiestriei, incepand cu sticla rafinata, somptuoasa, capacul finisat cu foita de aur veritabil si pana la ultimul strop. Crearea unui parfum este mai mult decat combinarea diferitelor arome, este mai aproape de crearea unei simfonii, o forma de arta pe care doar putini o pot deslusi. De aceea, in intreaga lume sunt doar 100 de maestri parfumieri. Giordani Gold Essenza este conceput de unul dintre acesti mari maestri parfumieri ai lumii, Fabrice Pellegrin. Pasiunea sa pentru perfectiune l-a condus catre crearea notei exclusiviste Luxury Essenza a florii de portocal – o nota unica rezultata din cele mai fine flori de portocal din Italia si utilizata exclusiv pentru Giordani Gold Essenza.

In niciun alt parfum din lume nu vei regasi aceasta nota minunata si cu adevarat sublima. Giordani Gold Essenza Oriflame evoca splendoarea aurie ce pune in valoare senzualitatea femeii care il poarta. Un parfum pentru femeia care prin ea insasi personifica arta de a trai frumos.

Emblematicele perle bronzante Giordani Gold se relanseaza cu un nou ambalaj rafinat. Modelate manual in Italia, perlele pudra sunt realizate prin combinatia unica de culori calde si particule iluminatoare ce pun in valoare frumusetea pielii, conferindu-i o stralucire diafana.

Dezvaluie o piele mai uniforma, intinerita gratie fondului de ten antiimbatranire Giordani Gold. Infuzat cu extract din trufe albe rare, cu proprietati antioxidante, asigura tenului un aspect luminos si infrumuseteaza pielea printr-o finisare neteda si fina.

Obtine gene vizibil mai lungi cu rimelul Giordani Gold Incredible Lenght. Formula de lux, somptuoasa, infuzata cu microfibre, iti permite sa creezi extra lungime si separare fermecatoare a genelor cu o definire sculpturala.

Devino reprezentant Oriflame si descopera si tu arta de a trai frumos si gusta din plin, asemenea italienilor, lumea pe care Giordani Gold o evoca!

 

 

Sursa: In campania 14, descopera arta de a trai frumos! oriflame.ro