Parfumul Live in Colour

O viata plina de culoare este ceea ce isi doreste orice femeie. Iar noua apa de parfum Live in Colour este o promisiune pentru o primavara speciala, plina de arome vesele si vibrante. O compozitie floral fructata acvatica, cu acorduri de rubarba roz, crin de balta si ambra alba, ce te face sa te simti tot mai plina de viata, pe masura ce te avanti intr-o gradina inmiresmata.

Un parfum fermecator intr-o sticla cu o executie speciala – o singura apasare pe pompita retro va starni o explozie de senzatii. Asadar, nu rata oferta din catalogul C03 Oriflame pentru acest parfum cu totul special si ofera celor dragi o experienta unica de Ziua Femeii!

NovAge

Oriflame are grija ca varsta femeilor sa nu mai fie un subiect tabu, iar seturile NovAge demonstreaza ca poti fi frumoasa la orice varsta. Tot ce trebuie sa faci este sa iti ingrijesti tenul in fiecare zi, respectand o rutina in fiecare dimineata si seara si atentie la produsele pe care le alegi.

NovAge iti ofera cate o rutina de ingrijire adaptata la nevoile specifice ale fiecarei varste:

  • NovAge True Perfection pentru 20+
  • NovAge Ecollagen pentru 30+
  • Novge Ultimate Lift pentru 40+
  • NovAge Time Restore pentru 50+

Iar daca luminozotatea tenului tau este pentru tine o prioritate, alege NovAge Bright Sublime – o rutina avansata cu efect intens de iluminare si de uniformizare a nuantei tenului, o gama potrivita pentru toate varstele.

Set Frumusete Captivanta

Primavara este despre prospetime, despre reinnoire si trezirea simturilor. Pentru toate femeile care isi doresc sa raspandeasca stralucire cu frumusetea lor captivanta, Oriflame a pregatit un set cu produse esentiale din trusa de frumusete:

  • Parfumul Woman’s Collection Sensual Jasmine
  • Tusul pentru pleoape Giordani Gold Caligraphy
  • Crema de maini Golden Edition . Inscrie-te pentru mai multe reduceri Oriflame!

 

Sursa: oriflame.ro