Reprezentant Oriflame

 

reprezentant Oriflame

Cum te poate ajuta Oriflame sa castigi mai multi bani?

De ce sa alegi Oriflame?

Oriflame este o companie suedeza renumita de cosmetice care vinde cosmetice naturale de inalta calitate prin intermediul vanzarii directe, cu ajutorul catalogului de prezentare.

Vanzarea directa permite clientilor sa primeasca sfaturi si idei de la persoanele pe care le cunosc si in care au incredere. Astfel, cumpararea directa este de incredere si, in acelasi timp, convenabila.

Sa fii Consultant Oriflame inseamna sa poti beneficia de un castig potential generos, dezvoltare personala si sentimentul de apartenenta la o comunitate globala prietenoasa. Oriflame este o companie caracterizata prin gandirea de tip „Eu pot” , un management descentralizat si o atmosfera antreprenoriala tanara.

buttonAS-formular-de-inscriere-reprezentant-oriflame

Cum castig bani?

Sa fii reprezentant Oriflame este o activitate distractiva, usoara si plina de satisfactii! Vei avea oportunitatea unica de a invata mai multe despre produse cosmetice si, de asemenea, sansa de a castiga un venit suplimentar! Fie ca preferi sa vinzi prin intermediul unor demonstratii de frumusete (ore de make-up la tine acasa sau intr-o alta locatie aleasa de tine) ori prin vanzarea din usa in usa sau prin distribuirea cataloagelor familiei si prietenilor tai – alegerea este a ta.

Nu exista cerinte minime de pregatire, experienta sau resurse financiare. Persoane de toate varstele si din toate mediile au avut succes in vanzarea directa a produselor Oriflame.  Tu de ce nu ai putea?

Cumparaturi sigure

La fiecare 3 saptamani, odata cu plasarea comenzii, vei primi noul catalog de prezentare Oriflame. Arata-l persoanelor pe care le cunosti si persoanelor pe care acestea le cunosc sau da-le ocazia sa gazduiasca acasa o Demonstratie de Frumusete – este foarte simplu. Un beneficiu cheie este acela ca Oriflame ofera garantia returnarii produselor. Daca produsele nu te multumesc, Oriflame iti returneaza banii. Acest lucru face cumpararea sigura pentru clientii Oriflame.

Beneficiul tau imediat – discount-ul pe care il primesti la comandarea produselor, fata de pretul afisat pe catalog:

inscriere-oriflame reprezentant

 

Oricine poate deveni reprezentant Oriflame – este foarte simplu!

Vanzarea produselor Oriflame este o activitate foarte usoara. Oricine poate deveni reprezentant Oriflame – nu se cere nicio experienta anterioara in vanzari.

Oriflame ofera produse de ingrijire a pielii si cosmetice de cea mai buna calitate prin intermediul reprezentantilor care gazduiesc diferite evenimente (ex.: petreceri, demonstratii de make-up) sau care arata catalogul cunoscutilor.  Vanzarea directa permite clientilor sa primeasca sfaturi si idei de la persoane pe care le cunosc si in care au incredere. Cumpararea directa este de incredere si foarte convenabila.

 

buttonAS-formular-de-inscriere-reprezentant-oriflame

inscriere-reprezentant-oriflame-woman-success-300x257

oriflame-reprezentant logo