Stiai ca, oamenii de stiinta au descoperit sapte zone de longevitate, in care oamenii traiesc mai mult si mai sanatos?

Suedia, casa Oriflame, este chiar una dintre ele. Aici, lucrurile mici pe care oamenii le fac in fiecare zi sunt cele care fac diferenta, cum ar fi: activitatile fizice, socializarea si o nutritie echilibrata pentru mentinerea vitalitatii si energiei.

Dar a manca sanatos poate fi o provocare pentru oricine, de aceea, Oriflame a adus laolalta unii dintre cei mai cunoscuti cercetatori stiintifici, nutritionisti si oameni de stiinta pentru a studia stilul de viata suedez, ingredientele naturale si pentru a dezvolta o gama de suplimente alimentare de inalta calitate.

Nutritionistii Oriflame ca atunci cand urmezi o rutina zilnica, aceasta poate face diferenta. Pentru ca este posibil ca in unele zile sa manci bine si atunci primesti toti nutrientii de care ai nevoie, dar sunt si alte zile cand nu se intampla asa.

Ca sa te ajute sa te simti in forma maxima, Oriflame a dezvoltat o rutina zilnica cu produsele Wellness.

Pentru inceput, actioneaza inca de la prima ora a diminetii, incarca-ti bateriile cu vitamine, minerale si omega 3. Apoi, blocheaza efectele nocive ale poluarii, mancarii tratate si stresului cu ajutorul antioxidantului astaxanthin si genereaza noi celule cu ajutorul proteinelor. In cele din urma, iti poti personaliza propriul meniu asa incat sa poti indeplini cerintele nutritionale pentru un stil de viata sanatos potrivit nevoilor tale.

Ca orice alta rutina, si in acest caz este depre adoptarea unor obiceiuri sanatoase, iar acum este momentul perfect sa actionezi. De ce sa nu iti incepi dimineata cu produsele Wellness by Oriflame care te vor face sa te simti minunat, sa ai o vitalitate si energie debordante!

Pentru ca micile schimbari pe care le faci in fiecare zi vor conduce la o viata lunga si sanatoasa in stil suedez.