De ce este atat de util Omega 3

Pe langa Astaxanthin, cercetatorii Wellness by Oriflame au inclus si Omega 3 pur natural in fiecare saculet Wellness Pack. Haideti sa aflam de ce.

S-a dovedit in multe studii ca acizii grasi Omega 3, EPA&DHA au efecte benefice pentru sistemul cardiovascular, fapt ce a fost validat de catre Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor. Bolile
cardiovasculare reprezinta cauza numarul 1 de deces la nivel global, asa ca este o idee foarte buna de a lua suplimente cu EPA&DHA, adica Omega 3, pentru a reduce riscul bolilor cardiovasculare.

Deci ce este asa special la uleiul de peste din Omega3, continut in Pachetul Wellness?

Provine de la pestii mici, care contin un nivel scazut de toxine, comparativ cu uleiul din pestii mi mari, cei pradatori. Este trecut printr-un proces de purificare patentat si este incapsulat in gelatina de peste,
comparativ cu alte fabrici care folosesc gelatina din bovina sau porc. Nu in ultimul rand, uleiul de peste Omega 3 din Pachetul Wellness este certificat ca fiind sustenabil de catre Asociatia “Friends of the Sea”.

Multivitame si minerale de inalta calitate

Un alt ingredient din Pachetul Wellness este tableta de Multivitamine si Minerale de inalta calitate. O doza zilnica de multivitamine si minerale reprezinta cea mai sigura cale de a evita insuficientele nutritive.
Unele dintre aceste insuficiente sunt cele care cresc, de fapt, riscul bolilor cardiace, a cancerului si a altor boli cronice. De aceea, Institutul Harvard pentru Sanatate Publica recomanda adultilor doza zilnica de suplimente cu multivitamine si minerale drept o garantie pentru reducerea riscului de a avea aceste boli.

Deci, tabletele cu Multivitamine si Minerale din Pachetul Wellness sunt esentiale pentru ca majoritatea multivitaminelor de pe piata sunt generice, in timp ce acestea sunt special create pentru a satisface
nevoile nutritionale pentru barbati si femei, separat. De multe ori, produsele competitiei contin doar cateva vitamine si minerale, insa tabletele de Multivitamine si Minerale din Pachetul Wellness
contin 12 vitamine si 10 minerale, asa ca sunt complete. Tabletele cu Multivitamine si Minerale din Pachetul Wellness au un continut de maximum 100%, pentru ca nu se merge pe ideea de supradozare. Asa ca, in loc sa existe riscul de supradozare, a fost creat un produs sigur ce poate fi luat pe termen lung, in fiecare zi.

Pachetul Wellness de la Oriflame ofera nutrientii esentiali, in combinatie cu antioxidanti fantastici. Nutritionisii sunt de parere ca nutrientii functioneaza mai bine impreuna decat separat, asa ca Pachetul Wellness ofera o sinergie unica, mai ales cand vine vorba de imunitate si de sanatatea cardiovasculara.

Beneficiile ingredientelor din Pachetul Wellness sunt dovedite clinic si sunt numeroase:

  • Pielea – Imbunatateste hidratarea si elasticitatea pielii. Reduce efectele negative ale razelor UV si ridurile
  • Sistem imunitar – Imbunatateste sistemul natural de aparare si reduce inflamatiile
  • Inima – Imbunatateste functionarea inimii si nivelul colesterolului
  • Muschi si articulatii – Imbunatateste rezistenta si performanta, reduce inflamatiile si durerea
  • Vedere – Protejeaza impotriva razalor UV si reduce efectul ochilor obositi
  • Vitalitate – Reduce oboseala si stresul.

Toate aceste beneficii sunt posibile doar daca produsele sunt de cea mai buna calitate. Specialistii Wellness au pus calitatea pe primul loc. Asigurand la fiecare pas al productie cel mai inalt nivel de calitate, de fapt se garanteaza ca toate produsele Wellness by Oriflame ofera beneficii unice.

Toate zonele de fabricatie ale produselor Wellness sunte certificate GMP – adica de catre Bunele practici de Fabricatie. Acest lucru inseamna ca toate produsele Wellness sunt fabricate la aceleasi standarde calitative ca produsele farmaceutice. Unul dintre elementele cheie din acest sistem sofisticat de management al calitatii este procesul de fabricatie riguros controlat, ce presupune un control al igienei la nivel inalt si siguranta fata de mediul inconjurator.

Toate produsele Wellness sunt testate si analizate astfel incat sa fie garantat nivelul optim de ingrediente pe durata termenului de valabilitate a produsului. Datele despre produse sunt apoi trimise pentru revizuire catre autoritatile competente in peste 40 de tari in care produsele Wellness sunt disponibile.

Inca de la inceputurile Wellness, mesajul Oriflame consta in faptul ca „mare parte a sanatatii tale si a starii de bine sta in mainile tale. Tine de stilul de viata si de alegerile din alimentatie pe care le faci in fiecare zi. Deja sute de mii de consumatori Wellness fac alegerile corecte, alegand sa consume pliculetul den Pachetul Wellness de la Oriflame in fiecare zi. Este, cu siguranta, un start grozav pentru o
viata mai lunga si mai sanatoasa.”

 

 

Sursa: oriflame.ro